Over het BKR coderingen

Wie kunnen wij van dienst zijn

Als je een BKR-codering hebt, is het belangrijk om te weten welke codering(en) jij en jouw partner, als deze mede koper is, precies hebben. Je kunt dit achterhalen door een BKR-overzicht op te vragen bij het BKR . 

Wie kunnen wij van helpen met een hypotheek verkrijgen?


Doe de BKR Hypotheek test.


Heb je één of meerdere A of A1 coderingen of maximaal één A2 codering op jouw hypotheek dan kunnen we je wellicht helpen met het regelen van een hypotheek. De minimale voorwaarde is dat alle Coderingen een H code hebben. Dit betekent dat de achterstand is hersteld.

Vul de BKRhyptheek test in en vraag een offerte aan. Het werkt eenvoudig in drie stappen:

  1. vul de BKR hypotheek test in
  2. bereken jouw maximale hypotheek
  3. als de maximale hypotheek past bij jouw wensen vraag een offerte aan
Je ontvangt van ons een e-mail met een duidelijke uitleg hoe je een BKR overzicht kunt opvragen. Als je het overzicht al hebt of na ontvangst van het BKR mail je jouw BKR overzicht naar sales@advidens.nl. 

Wij doen een eerste beoordeling na ontvangst van de aanvraag. Na de ontvangst van het overzicht zoeken wij contact met je om de mogelijkheden te bespreken. 

Heb je een A3 of een A4 of meerder A2 codering(en) bij het BKR dan kunnen we je niet helpen met een nieuwe hypotheek. Wel kunnen we bekijken of we jouw bestaande hypotheek zo kunnen aanpassen dat je voordeliger uit bent. Laat jouw gegevens achter bij het contactformulier en wij zoeken contact.