Welke BKR Codering heb je?

BKR overzicht opvragen 

Hoe vraag je jouw BKR overzicht op?

Als je een BKR-codering hebt, is het belangrijk om te weten welke codering(en) jij en jouw partner, als deze mede koper is, precies hebben. Je kunt dit achterhalen door een BKR-overzicht op te vragen bij het BKR.

Jouw gegevens bij het BKR opvragen


Op het BKR kun je opvragen wat er allemaal van jouw en jouw partner staat geregistreerd. Op de pagina ik heb mijn BKR gegevens nodig kun je tegen betaling jouw gegevens opvragen. De gegevens van jouw partner vraag je apart aan. Op de pagina staat een heldere duidelijke uitleg, ondersteund met video's, hoe je jouw BKR gegevens kunt opvragen. Het opvragen werkt vrij eenvoudig. Je vraagt jouw gegevens aan en betaald het verschuldigde bedrag. Vervolgens wordt het BKR overzicht en de inlogcode voor het online portaal toegezonden. Het overzicht verkrijg je nadat je je hebt gelegitimeerd.


Wij adviseren je om het standaard pakket of het Premium pakket te nemen. Met het pakket heb je gedurende 1 jaar online toegang tot jouw BKR.
Afhankelijk van jouw keuze zijn de kosten ca € 15,- tot € 26,-. 

 
LET OP!!
Om jouw aanvraag in behandeling te kunnen nemen hebben wij op voorhand een overzicht nodig van het BKR. Dit overzicht kun je vervolgens e-mailen aan sales@advidens.nl. Uiteraard moeten we eerste een aanvraag van je hebben ontvangen om de rest van jouw gegevens te bekijken.
Wanneer wij dit overzicht en de aanvraag hebben ontvangen kunnen wij jouw aanvraag en de mogelijkheden beoordelen.